fbpx

Haugli bakeri kundecase 🥖

Haugli Bakeri startet i 1924 og har nå åtte utsalg på Haugalandet i tillegg til eget lokale hvor deres bakevarer blir produsert. Haugli ønsket å styrke sin digitale tilstedeværelse for å nå sine målgrupper, og bruke interne ressurser på andre oppgaver. Dette startet med sosiale medier, men har utvidet seg til foto, film og ny nettbutikk.
Vi leverer hele pakken 📦

Fra sosiale medier, foto, film og nettbutikk har vi all kompetanse in-house

Sosiale medier 🧁

Et av målene vi satte sammen med Haugli var å få frem de ansatte i bedriften og de gode produktene de lager. Dette har vi gjort ved å publisere innhold på Facebook, Instagram og stories. Det har vært viktig å nå ut til de yngre, så vi har variert innholdet med foto, grafisk design og film – den siste tiden også med Reels.

Fotoabonnement 📸

Vår fotograf har månedlig oppdatert med nye bilder, film og reels for å skape variasjon i kanalene. Bildene har blitt brukt i sosiale medier, på nettside, plakater og brosjyrer for å skape helhet i markedskommunikasjonen.

Reels🤳🏼

Det gjelder å henge med i tiden. Akkurat nå er det Reels som gjelder på sosiale medier. For Haugli Bakeri lager vi dermed Reels som vi publiserer hyppig og som bidrar til å nå de målene vi har satt.

Nettbutikk 🎂

Vi har oppgradert nettbutikken for å bedre vise frem de gode fristelsene til nye og eksisterende kunder. Trykk gjerne på linken under å se sluttresultatet. 🤩

RÅDGIVNING 🍰​

Samarbeidet vårt med Haugli har foregått over flere år. I løpet av pandemien oppsto ulike utfordringer på rekke og rad, men med en fast kontaktperson som de kunne jobbe tett sammen med, og som har fulgt opp markedsføringen, har vi bidratt med god rådgivning. Dette innen flere av våre fagfelt.

Vi er på for deg 🌸

Vi passer på og sørger for at dine kanaler blomstrer