fbpx

Kvednatunet kundecase 🏢

Kvednatunet er et moderne boligprosjekt i Haugesund. Kunden hadde behov for å nå bredt ut med sitt budskap, dermed presenterte vi skreddersydd markedsføring tilpasset deres budsjett og behov. Vi har levert alle våre tjenester; grafisk design, rådgivning, innholdsproduksjon i sosiale medier, annonsering, drift av nettside, foto og film
 
Vi leverer hele pakken 📦

Alle våre tjenester gjøres in-house

Sosiale medier 📲

Vårt fokus var å lage innhold som sørget for å fange interesse for leilighetene. Vi startet derfor med å etablere de på sosiale medier gjennom organisk og betalt innhold. Innholdet har til enhver tid vært kontinuerlig for at man skal kunne følge med prosjektet fra start til ferdigstilling. 

Annonsering 📈

Vi har brukt annonsering i sosiale og tradisjonelle medier hvor vi har levert alt av tekstproduksjon, grafisk design og bilder. Vi har også samarbeidet tett med megler og utbygger underveis med månedlige statusmøter slik at vi har kunnet gjøre korrigeringer underveis.
Ads

foto 📸

I et boligprosjekt skjer det mye på kort tid. Dette er noe som må vises igjen i all markedsføring. Derfor gjør Kvednatunet det smart i å ha faste fotograferinger hver måned, slik at publikum får kontinuerlige oppdateringer. Bildene vi tar brukes på slikt som sosiale medier, annonser, brosjyrer, bannere og nettsider.

FILM 📸

For å markedsføre prosjektet på en effektiv måte har vi laget filmer som har blitt brukt både til organisk innhold og til annonsering. En av disse kan du se her.

Grafisk design 📈

I tillegg til det digitale har vi produsert mye tradisjonell markedsføring for Kvednatunet. Alt fra annonser i lokalavisen til trykte bannere og magasiner. Ikke minst har vi i tett samarbeid med megler utarbeidet prospekt for byggeprosjektet. Alt dette har bidratt til økt synlighet med god effekt.

Nettside 💻

Kvednatunet hadde nettsider gjennom megler, men vi har tatt over driften for å optimalisere innholdet mot målgruppe og ønskede målsettinger. Vi har oppdatert bilder, tekst og layout ut fra sesong og ikke minst status på byggeprosessen – alt for å gi kunden den beste opplevelsen.

Eventer 🥳

For å skape positiv blest rundt boligprosjektet har vi flere ganger  arrangert eventer. Da har vi i tett samarbeid med utbygger planlagt markedsføringsaktiviteter i forkant, underveis og i etterkant av eventet. Dette har vært alt fra radiospotter og digitale annonser, til fysiske magasiner som vi har delt ut til potensielle leilighetskjøpere. Vi har i tillegg bidratt med innkjøp og selve utføringen av eventene.
Familiedag-kvednatunet

RÅDGIVNING 🗣

Oppstarten av boligprosjektet fant sted under pandemien. Kvednatunet så dermed behovet for markedsføring med raske resultater. Vi var kjappe på ballen og kunne utføre raske tilpasninger i tråd med ønsker, behov og målsettinger. I løpet av samarbeidet har vi hjulpet med rådgivning innen alt fra tekniske utfordringer på nettside til valg av markedsføringskanaler.

Råd